top of page

Energetická roadmap – můj oblíbený meditační nástroj


Dnes bych vám chtěla vyprávět o mé oblíbené meditační technice, kterou takřka denně používám i sama pro sebe. Ale abychom se více poznali, začnu nejprve svým příběhem.


Ještě před nějakým časem bylo pro mě nereálné najít si čas na sebe, děti, zdraví a třeba i svou budoucnost. Na konci každého dne jsem doslova "padala za vlast" a všechny možné to-do listy mě stále více vyčerpávaly.



Poté nastala změna. Musela nastat. Konečně jsem si uvědomila, že já jsem pro sebe ta nejdůležitější. A když se budu cítit dobře, budu mít energii také pro své okolí. K tomu všemu mi pomohla právě energetická roadmap, vlastní aktivní meditační technika pro můj vyvážený den.





Tento nástroj mi denně pomáhá naladit se na celý den, rozprostřít si energii od rána až do večera a končit den s úsměvem a vděčností, za vše, co jsem přes den zvládla. Je to moje osobní mapa, dle které si každé ráno plánuji svůj den. A nástroj, který změní život také vám!


Za poslední dobu koučování se mí klienti, kteří objevili kouzlo energetické roadmap, shodují:

  • "Nejúžasnější nástroj"

  • "Nikdy jsem o svém dni, takto nepřemýšlela!"

  • "Za 4 dny používání cítím, jak se vše mění!"

  • "Každý večer jsem naplněná a šťastná!"

  • "Myslela jsem, že jsou to jen takové omalovánky, než jsem to vyzkoušela a zařadila do své každodenní ranní rutiny!"

A co vy? Víte už, jak chcete zakončit svůj dnešní den? Pojďte se to se mnou naučit na individuálním koučinku! 😉 Domluvte si se mnou termín.




122 zobrazení
bottom of page