top of page

Tohle o mně opravdu řekly? Jak absolventky hodnotí 4měsíční spolupráci

V tomto článku najdete zpětnou vazbu od tří absolventek 3. běhu Energy Coach certifikace.


Za 4 měsíce trvání tohoto programu jsem u všech žen viděla obrovský pokrok a sama jsem zůstala ohromena tím, jak dokázaly mou Teorii 4 energií propojit s vlastní profesí a dosavadním know-how.


Rozhovory jsou přepisem přiložených videí z online předávání diplomů, kde každé z dam poskytuji feedback k vypracování finální zkoušky (zejména koučink reálné klientky a nahrání vlastní meditace).


Každá z nich pak hodnotí certifikaci ze svého pohledu.



Pokud vás certifikace zaujala, srdečně vás zvu do 5. běhu, který začne v září 2024. Více info o Energy Coach certifikaci.


Než se zaregistrujete, objednejte si nezávaznou online konzultaci ZDARMA, na které se lépe poznáme a společně zjistíme, zda je pro vás certifikace vhodná.




Eliška Kunt


Energy koučka a průvodkyně žen, autorka Retreatů pro maminky a podcastu Od mámy pro mámy, maminka dvou malých dětí.


"Organizace pobytů, ženských kruhů a koučování jsou mé srdcové aktivity vyvažující kariéru architektky. V životě balancuji svou strategickou energii s péčí v mateřství a ukazuji tak ženám, že každá může žít svou vlastní verzi spokojenosti v mateřství."


Já:


Eliško, ty jsi na začátku certifikace, napsala:


"Na konci certifikace budu mít jasné nástroje, a budu je umět efektivně využít. Vyzařovat energii jako důkaz, že s ní vědomě pracuji."


Jak se ti tento cíl podařilo naplnit?


Eliška:


Děkuji moc, určitě podařilo. Mám pocit, že jsem konečně dospělá. Je to i hezky sladěné – za týden je mi 30 let, a certifikací jsem v podstatě uzavřela období, kdy jsem byla v nejistotě, v pochybách, a otázkách: "Jsem dost dobrá? Nejsem?" Téma, které se často objevovalo i u klientek.


Mám pocit, že díky tobě i tvé schopnosti komunikovat se mnou jako se Stratégem, mi všechno hezky dozrálo, doběhlo, najednou to tam všechno je. A je to až neuvěřitelné. Byla to obrovská transformace a jsem moc ráda, že jsem se na tu cestu vydala.


Na loňské Energy Vision Board jsem měla fotku ženy, která je v bílých šatech a jde do lesa. Energy Vision Board jsem si vytvořila letos znovu a uprostřed mám ženu, která přichází z lesa v červených šatech a nese si plný košíček.


Když jsem se na to podívala, tak to je wow! Vystihuje to můj aktuální stav. Já jsem v těch červených šatech, mám výbavu a vycházím se světlem v zádech. Takto se cítím a je to neuvěřitelné.


Děkuji moc za všechno. Marti, tobě, jak dokážeš s námi neuvěřitelně pracovat, s každou individuálně. Zároveň nám všem dáváš naplno všechno, co potřebujeme.


A samozřejmě děkuji holkám za sdílení, za to, že jste tam byly. Na našem osobním setkání jsem byla nervózní, jestli vůbec k vám zapadnu. A teď mám pocit, že jsem jedna z vás a to je skvělý pocit. Děkuji moc.




Soňa Maierová


Energy koučka, Mentorka osobního rozvoje a Kosmetická terapeutka propojujíci krásu vnější a vnitřní, autorka projektu Elixír života


"Věřím tomu, že v každém z nás je ukrytý velký potenciál, který často čeká na to, až ho v sobě objevíme, naplno ho začneme využívat a díky tomu obohatíme svět. Pojďme ho společně objevit a nalézt váš Elixír Života."


Já:


Přejdeme k druhé nádherné zářivé ženě této skupinky, kterou opravdu obdivuji za to, jak se rozvinula z téměř plaché ženy, do nádherně zářivé, sebevědomé podnikatelky, která přesně ví, co je energy coaching. A která se do svého byznysu už teď obula naplno. A k tomu změnila i vizáž.


Soničko, tvoje 4měsíční transformace je neuvěřitelná. Úplně jsem se rozplakala. Klientka Soni na nahrávce řekla: "Díky tobě, Soni, vím, že je to můj život." To je ono! Obrovsky gratuluji.


Na začátku certifikace jsi se chtěla cítit jako zářivý maják. Jako maják v temné noci. A chtěla jsi, aby se tvůj byznys transformoval a chtěla jsi mít jasnou vizi i strategii. Takže co ty a tvůj cíl?


Soňa:


Musím říct, že je naplněn. Že opravdu si dovoluji být tím majákem, dovoluji si svítit a i já vnímám, že jsem pokročila z ženy Pečovatelky a Společnice.


Opravdu už umím dnes zapojit také Stratéga i Bojovníka a jsem za to nesmírně šťastná, protože cítím rovnováhu a cítím, jak jsem se ukotvila. A je mně v tom neskutečně dobře.




Olga Huspeková


Energy koučka, mentorka, lektorka, školitelka a zakladatelka Elixír tours s. r. o., Elixír akademie s. r. o,  Elixír studio s.r.o.


"Již téměř 20 let patří brand "Elixír" na špičku mezi společnostmi, které se věnují volnočasovými aktivitami žen a jejich rodin – cestování, vzdělávání a cvičení zaměřené na prevenci a zmírnění bolesti zad."


Já:


Olinka už má vystudováno všechno na světě. Krom toho je mou vlastní inspirací. Takže ten moment toho, kdy žena, ke které já vzhlížím, si v uvozovkách objedná mě, abych ji naučila něčemu dalšímu, je pro mě obrovským závazkem.


Jsi dokonalým mentorem a doplňuješ svůj pohled o Teorii 4 energií, to je velmi zajímavý přístup. Ohromně se mi líbí, ještě jsem ho takto neviděla.


Leadership ve čtyřech energiích ve tvém podání dává ohromný smysl. Těším se na to, jak tento přístup rozvineme společně dále.


Olga:


Bylo moc prima zažít ten pocit, že nemusím vést já, ale být vedena. Jsem nadšená!


Musím říct, že jsem byla v úžasu po celou dobu. Opravdu smekám před holkami. Protože mě prochází od třiceti let spousta lidí všeho věku. V té době jsem začala podnikat a setkala jsem se také s energiemi.


Po dobu certifikace jsem si říkala, to snad není možný, že tady to napsala! Takovou moudrost, takový posun na nich vidím. Tady to řekla! Já jsem byla čtyři měsíce v jednom velkém úžasu. Bylo krásné vidět ty posuny, přesně jak říkáš, u jednotlivých děvčat.


Vím, že většina z vás je mladší než já, o hodně. A vím, že vás čeká moc hezký život, když už v tomto mladém věku jste mohly mít tu příležitost se se 4 energiemi potkat a zažít to kouzlo.


Jedno z těch kouzel bylo to, že lidi krásní. Když lidi vyzařují, když jsou ve svém středu, když poznávají své energie, když se vzájemně podporují, tak oni vlastně krásní. Ten proces je vidět i navenek a to je úplně neskutečné.



Je certifikace pro vás?


Láká vás Energy Coach certifikace, ale nejste si jistá, zda je pro vás vhodná?


Přihlaste se na bezplatnou 30minutovou online konzultaci se mnou, abychom se lépe poznali.



67 zobrazení
bottom of page